| هواه المطبخ والناس الذواقه | |
|
+5Princess GoGa fara7 beauty_tweety dr.farawla wija 9 مشترك |
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
wija عضو ممتاز
| |
| |
wija عضو ممتاز
| |
| |
dr.farawla عضو ممتاز
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الثلاثاء فبراير 24, 2009 9:21 pm | |
| ايوه هوه ده الشغل علي اصوله
طبعا تثبيــــــــــــــــــــت يا باشا
| |
|
| |
beauty_tweety عضو ممتاز
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الثلاثاء فبراير 24, 2009 11:44 pm | |
| ياسلام ياسلام بجد الموضوع الهايل وفعلا موضوع نستفاد كلنا منه وبالاخض انا هجرب واقولك والله اتصدقى جوعــــــــــت | |
|
| |
wija عضو ممتاز
| |
| |
fara7 عضو ممتاز
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الجمعة فبراير 27, 2009 9:20 pm | |
| الله عليكى ياويجا طب والله انتى بت عسل لان بجد ببقى نفسى اغير فى الاكل بس بكسل أدور وأجرب بس كده بقى هجرب على ضمانتك بصى بقى لو تعرفى طريقه حلوة للجمبرى تبقى عسل .. نفسى يطلع حلو مرة | |
|
| |
wija عضو ممتاز
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه السبت فبراير 28, 2009 1:47 am | |
| بناء على طلب فروحتى ده بقى طبق جمبرى حلو مرررره وسهل برده جدا ومش هياخد وقت طويل....
المقادير: نص كيلو من الجمبري 1ملعقة كبيرة من زيت الزيتون 1 ملعقة كبيرة من الكاري 1/2 كوب من البصل المفروم 1 حبة طماطم 1/4ربع كوب من الماء الطريقة : 1- يحمر البصل في زيت الزيتون 2- ثم يضاف الكاري ويحرك المزيج -3 تضاف الطماطم ويترك عدة دقائق -4يضاف الجمبري ويخلط المزيج جيداًثم يترك على النار لغايه ما يستوى الجمبري وممكن تضيفى شويه ميه صغيرين لو الصلصه كثيفه قوى علشان الجمبرى يستوى
وكده خلاص كلى وبالهنا والشفا وسيبيلى حبه | |
|
| |
wija عضو ممتاز
| |
| |
fara7 عضو ممتاز
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الإثنين مارس 02, 2009 10:22 pm | |
| ايه الشغل الجامد ده ياويجا بجد والله انا فرحانه بالقسم ده اووى الله ينور ياباشا وميرسى ع الجمبرى وان شاء الله ابقى اعزمك عليه بس ربنا يستر ويطلع حلوو زى البيتزاا ربنا يخليكى ليا | |
|
| |
wija عضو ممتاز
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الثلاثاء مارس 03, 2009 8:29 pm | |
| على ايه يافروحتى ده اقل واجب اشتغلوا انتم بس وارفعوا راسنا | |
|
| |
dr.farawla عضو ممتاز
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الأربعاء مارس 04, 2009 10:31 pm | |
| ميرسي يا باشا
وجـــــــاري التجريب
.......................
................. | |
|
| |
Princess GoGa نائب المدير العام
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه السبت مارس 07, 2009 1:12 am | |
| حلو اوى المطبخ دا والله الست منى عامر معانا ؟؟ ايه يا ويجا الحلاوة دى بجد مية مية والله وطبعا مش قادرة اقولك اد ايه البيتزا بوصفتك طلعت تحفة والله مع ان فرح جوعتنى على ما عملتها ومخلتنيش اعمل اى حاجة غير انى قطعت الطماطم والفلفل ينفع كده؟؟ بس كملى يابنتى والله منك نستفيد.. | |
|
| |
wija عضو ممتاز
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه السبت مارس 07, 2009 8:18 pm | |
| اخيرا زرتى مطبخى يا جوجا والله المطبخ نور ولازم بقى اعملك حاجه تشربيها الشاى على النار | |
|
| |
little chicken عضو فعال
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الأربعاء مارس 11, 2009 1:09 am | |
| حلو اوى يا ويجا تصدقى جوعت على السيره
ادخلى على التقيل بقى..........................
(((((( اللحمه طبعا ))))))))))
على فكره الفراخ علشان تستوى احسن وتبقى اطعم تبليها الاول كام ساعه بالبصل | |
|
| |
Yannii عضو نشيط
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الأربعاء مارس 11, 2009 1:34 am | |
| ياريت لو وصفة حلوة للمسقعة احسن بموت فيها شكرا يا ويجا علي الموضوع الجامد ده | |
|
| |
dode..2006 عضو جديد
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الأربعاء أبريل 22, 2009 12:08 am | |
| بعد اذن ويجا طبعا [c enter]المسقعه[/center]المقادير:باذنجان بطاطس فلفل اخضر قرن شطه خضراء (اذا تحب) عصير طماطم زيت للتحمير الطريقه:..نقطع الباذنجان حلقات ونرش عليه ملح ونتركه شويه .نقطع البطاطس صوابع .نحمر البطاطس في الزيت ثم نحمر الباذنجان ثم الفلفل والشطه .وبعدها نسبك عصير الطماطم (نحمر بصله وسط او ثوم او من غيرهم حسب ما تحب) ممكن نستخدم اللحم المفروم معها (نسويه مع الطماطم) .نحضر صنيه ونضع الباذنجان كله ثم البطاطس والفلفل والشطه وفوقهم نضع الطماطم ونهز الصنيه حتي تتجانس المكونات (ممكن نضع القليل من الماء اذا كانت محتاجه ال سائل) ثم نضعها في الفرن لمده 45 دقيقه او حتي تنشف شويه والف صحه وهنا "طريقه خاصه"بعد تقطيع الباذنجان ورش الملح نعمله في الدقيق ثم في البيض ونحمره ونكمل باقي الخطوات بس الطعم هيكون مختلف كتييييييييييييير اي خدمه نحن تحت الطلب
| |
|
| |
salma عضو فعال
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الأربعاء أبريل 22, 2009 6:55 pm | |
| ايه الشفل الجامد داياااااااااااا قمر | |
|
| |
dode..2006 عضو جديد
| موضوع: رد: هواه المطبخ والناس الذواقه الخميس أبريل 23, 2009 6:16 pm | |
| البطاطس المحشيه بطاطس صغيره الحجم"كميه مناسبه" تغسل وتقشر وتقور من فوق تحمر في زيت غزير تطلع علي ورق وتترك لتبرد شويه تحشي باللحم المفروم المعصج ترص في الطاجن ويوضع عليها عصير طماطم وملح وفلفل تدخل الفرن لمده نصف ساعه تقريبا بالف هنا وصحه في انتظار طلباتكم | |
|
| |
| هواه المطبخ والناس الذواقه | |
|